Månadens bokställe: Författarnas hus

Svenska Författarförbundets lokaler på Drottninggatan 88 i Stockholm. Samlingslokalerna på andra våningen är så vackra! Väggarna är täckta med böcker som medlemmarna har skänkt genom tiderna. (Vilket påminner mig om att jag måste lämna tillbaka en bok jag har lånat här.)

Svenska författarförbundets vackra lokaler.
Svenska författarförbundets vackra lokaler.
Väggarna i de två sammanhängande salarna är täckta med böcker som medlemmarna har skänkt genom tiderna. T o m köket har en bokhylla.
Väggarna i de två sammanhängande salarna är täckta med böcker som medlemmarna har skänkt genom tiderna. T o m köket har en bokhylla.
Jag har förresten lånat en bok här som jag måste lämna tillbaka.
Jag har förresten lånat en bok här som jag måste lämna tillbaka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *