Nya manuset: Ett annat London, på liv och död

Äntligen är mitt nya manus klart och så pass redigerat att det går att skicka till agenten. Det är en ungdomsroman som utspelar sig i ett framtida, lätt dystopiskt London. En ung överklasskille blir kidnappad av ett gäng hemlösa ungdomar som hoppas få ut en lösensumma för honom. Men han är inte den de tror, och inget blir som någon tänkt sig…

Jag fick fick idén för flera år sedan när jag fortfarande bodde i London. Skrev redan då de första kapitlen på engelska, men flyttade sedan tillbaka till Sverige, så då fick boken bli på svenska trots allt. Researchen har bl a bestått i att besöka en övergiven tunnelbanestation, vilket är värt ett eget inlägg här.

Nu till nästa projekt, som blir ännu en historisk roman för vuxna.

2 reaktioner på ”Nya manuset: Ett annat London, på liv och död

 1. Hej,
  Har just läst ut ett år i London. Precis som jag känner det.
  Jag bor ännu i London. Men inser att Du är i Sverige. Om Du kommer hit en dag vore det kul att träffas.
  Mvh
  Cecilia/Cissi

  1. Hej Cecilia,
   Jag bokpratar hos Svenska Kyrkan torsdagen 17 maj, vid lunchtid. Har du möjlighet kan du väl komma då? Jag tror man behöver föranmäla sig. Ha det fint!
   /Kristina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *